When you explain it, it becomes BANAL.

Banalιεύοντας στο ίντερνετ #11

Το thumbnail του άρθρου με τίτλο Banalιεύοντας στο ίντερνετ #11

Γεια σας, γεια σας, γεια σας! Το καλοκαίρι τέλειωσε (ημερολογιακά πάντα, μιας και για τον καθένα μπορεί να είναι καλοκαίρι όλον τον χρόνο!), όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα κλειστούμε από τώρα μέσα στο σπίτι! Μια ωραία και οικονομική και λατρεμένη ιδέα για εκδρομές είναι τα «road trips», που λέμε και στο χωριό μου. Κάποιοι προτιμούν να ταξιδεύουν μόνοι, κάποιοι με το ταίρι τους, κάποιοι με φίλους. Ένας είναι όμως ο κοινός παρονομαστής: Η ΜΟΥΣΙΚΗ! Γι’ αυτό λοιπόν κι εγώ είμαι εδώ, για να σας προτείνω κάποιες playlists από το Spotify για όλα τα γούστα, που θα απογειώσουν το ταξίδι σας!

 

♫ 🚗 90s Road Trip

Ο Moby, οι Red Hot Chili Peppers, οι Cardigans, οι Duran Duran, οι INXS και οι Massive Attack είναι κάποιοι από τους καλλιτέχνες που θα μας ταξιδέψουν στα νεότερα χρόνια μας (ε ναι, δεν είμαστε όλοι 20!), αλλά και θα ταξιδέψουν μαζί μας!

♫ 🚗 Classic Road Trip Songs

Patti Smith με Because the night, Simon & Garfunkel, Bruce Springsteen, Queen, Billy Idol, Bananarama, με τραγούδια που θα κάνουν τη διαδρομή απόλαυση και θα δημιουργήσουν ανεπανάληπτες αναμνήσεις!

♫ 🚗 Καλοκαιρινές επιτυχίες

Γιατί, όπως είπα και νωρίτερα, το καλοκαίρι το φτιάχνουμε εμείς, δεν μας το δείχνουν τα ημερολόγια! Χειμώνα speaking! Από τη λίστα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα Καλοκαιρινά Ραντεβού από τις Δυτικές Συνοικίες, η Billie Eilish, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ελένη Φουρέιρα, η Camila Cabello και ο Elton John – και αυτά είναι μερικά από τα ονόματα που υπάρχουν σε μία λίστα που καλύπτει όλα τα γούστα!

♫ 🚗 Upbeat Roadtrip

Μία λίστα για εσάς που σας αρέσει να μη σταματάτε τον χορό ακόμη και στο αυτοκίνητο. Όχι οι οδηγοί! Οι συνεπιβάτες! Pharrell Williams, Imagine Dragons, Florence & The Machine, The Killers, OneRepublic, Coldplay, Avicii. Το σίγουρο είναι ότι, πέρα από την παρέα, είναι άλλος ένας λόγος, για να μη βαρεθείτε ποτέ!


Όποια εποχή και να είναι, όποια ώρα της ημέρας, όποια μέρα της εβδομάδας, είναι αφορμή για εκδρομή! Και μουσική! Ή και για τα δύο μαζί! Μην ξεχνάτε να ζείτε τη στιγμή! ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΕΤΕ!


Μοιράσου το με αγαπημένους σου