When you explain it, it becomes BANAL.

Βάλε καφέ να σ’ τα πω #8

Λεωνίδας Λαζέλης

Λεωνίδας Λαζέλης

Μάρτιος 14, 2022

Το thumbnail του άρθρου με τίτλο Βάλε καφέ να σ’ τα πω #8

Δύσκολοι οι έρωτες! Με πλήγωσε ένα άτομο που δεν θα έπρεπε καν να με επηρεάζει. Μια ιστορία «ζέστης-κρύου», για να παίρνω εγώ συνέχεια τις αποφάσεις. Εν τέλει, έχω καταλήξει κάθε βράδυ με άλλον άνθρωπο νομίζοντας πως είμαι ο πιο «εύκολος» όλων. Είμαι όντως εύκολος; Πληγώθηκα μόνος μου ή στ’ αλήθεια πρέπει να τον κατηγορώ;

Αγαπητέ αναγνώστη,

Όντως, λοιπόν, δύσκολοι οι έρωτες… Μεγάλο θέμα άνοιξες και δεν μου φτάνουν οι σειρές να το αναλύσω ενδελεχώς (τα φιλιά μου στην υπέροχη αρχισυντάκτριά μου)! Ωστόσο, φίλε μου, αυτό που έχω να σου πω αρχικά είναι να αποδεχτείς τον ίδιον σου τον εαυτό. Πληγωμένο, χαρούμενο, στα πάνω του, στα κάτω του, και όπως θέλει να είναι. Σημασία δεν έχει να ρίξεις ευθύνες, παρά να λύσεις ό,τι βασανίζει ΕΣΕΝΑ, προκειμένου να είσαι ΕΣΥ ευτυχισμένος. Όσον αφορά το αν είσαι «εύκολος», τι σημασία έχει; Βασανίζεσαι για μια κοινωνικά δακτυλοδεικτούμενη ταμπέλα, φτιαγμένη από άτομα που δεν μπορούν να υποστηρίξουν και να ακολουθήσουν τον τρόπο με τον οποίον θέλουν να ζουν. Είσαι εύκολος! Ένας εύκολος άνθρωπος που ακούει τις ανάγκες του και δεν φοβάται να τις ικανοποιήσει. Όσο περνάς καλά, και όχι εις βάρος άλλων, να ζεις εύκολα σε μια ζωή που όλοι θέλουν να σου την κάνουν δύσκολη!

 

Θέλεις να μοιραστείς κάποιο πρόβλημά σου; Όχι πως έχω λύσει τα δικά μου, αλλά μπορεί να βοηθηθούμε κι οι δυο. Μη διστάσεις! Στείλε μου μήνυμα στο valekafe@yahoo.com ή στο Instagram μου (leonidas_laz). Βάζω καφέ να μου τα πεις και σου υπόσχομαι πως... what happens during coffee, stays there.

 


Μοιράσου το με αγαπημένους σου